Algemeen

"De Borderlands-film wordt net zo spectaculair als de games"

Edgar Ramírez, die de schurk speelt, denkt dat de fans tevreden zullen zijn.

door Jan-Peter Rook om 17:27 in Algemeen
Er wordt hard gewerkt aan de verfilming van het post-apocalyptische computerspel Borderlands, met o.a. Jamie Lee Curtis, Jack Black, Kevin Hart en Cate Blanchett in de cast. De grote vraag is natuurlijk of de film dezelfde impact kan maken als de games. Edgar Ramírez, die de schurk speelt, maakt zich geen zorgen.

Toen Ramírez werd gevraagd of Borderlands dezelfde krankzinnige toon als de spellen zal hebben, reageerde hij als volgt: "Uiteindelijk gaat het bij zowel games als films om het verhaal. Bij de meest iconische games, zoals Borderlands, is het het verhaal en de toon wat ze zo speciaal maakt."

"Ik kende de game eerst niet, maar nu wel. De toon ervan is spectaculair. Het is zo duister en geestig en grillig, maar ook lekker onbeschaamd. De game doet lekker waar-ie zin in heeft en straalt dat ook uit. Dit hebben we ook in de film gestopt en ik kan niet wachten totdat de fans dit ook kunnen zien."

De Borderlands-film komt van regisseur Eli Roth (Hostel), die gebruikmaakt van een scenario van Craig Mazin (Chernobyl, The Last of Us).

De bioscooprelease van Borderlands zal ergens in 2022 plaatsvinden.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Hmm, de games zijn juist retesaai met hele lege grote levels en weinig te doen. Hier en daar een leuk karakter met humor maakt nog geen goede game/film..

NieuwsFilm

meest populair