Netflix

Netflix-top 3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

door Jeffrey Kouters om 17:49 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om na een drukke school- of werkweek even rustig languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Resort to Love (2021)
Regie: Steven K. Tsuchida | Cast: Christina Milian, Jay Pharoah, Sinqua Walls, e.a.
In de nasleep van een gebroken hart en een mislukte carrière in de muziek gaat Erica met tegenzin als zangeres aan de slag bij een luxe eilandresort. Daar loopt ze haar ex-verloofde Jason tegen het lijf, die daar met zijn nieuwe vriendin is om te trouwen. Ze leert echter ook zijn broer Caleb kennen en met hem krijgt ze het al snel erg gezellig.

#2 The Snowman (2017)
Regie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, e.a.
De alcoholische rechercheur Harry Hole heeft een zooitje van zijn privéleven gemaakt, maar blijft een van de beste mensen binnen de politie. Hij onderneemt een tocht door het besneeuwde landschap van Noorwegen op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers zwaar verminkt en als sneeuwpoppen achterlaat. Samen met een oplettende collega probeert Hole hem te vinden voordat er nieuwe slachtoffers vallen.

#3 Blood Red Sky (2021)
Regie: Peter Thorwarth | Cast: Peri Baumeister, Alexander Scheer, Kais Setti, e.a.
Nadja leidt aan een geheimzinnige aandoening die ze moet onderdrukken met zware medicatie. Samen met haar zoontje vertrekt ze naar New York City voor een behandeling. Maar wanneer terroristen het vliegtuig kapen, moet ze haar monsterlijke geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.


Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair