Yolanthe Cabau toont haar megastrakke figuur weer volop op nieuwe foto's

Yolanthe Cabau toont haar megastrakke figuur weer volop op nieuwe foto's

Yolanthe Cabau in mooie fotoshoot.

De Nederlandse actrice en celeb Yolanthe Cabau werkt op dit moment aan de film Liefde Zonder Grenzen van regisseurs Appie Boudellah en Aram van de Rest. Ze is met een hele reeks andere BN'ers te zien in de romkom.

De andere namen in de film zijn onder meer Jim Bakkum, Melissa Drost, Freek Bartels, Abbey Hoes, Soy Kroon, Edwin Jonker, Elle van Rijn, Hajo Bruins, Peggy Vrijens en Rachida Laallala.

De film gaat over de liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry die totaal verschillend van elkaar verlopen en allesbehalve standaard zijn. In oktober moet de film al verschijnen.

Vele foto's op Instagram
Via Instagram deelde Yolanthe een reeks foto's die te zien zijn in het magazine Talkies. We zien Yo onder meer in badpak en vele uiteenlopende jurkjes.

"My Talkies covershoot is out now 💓 #Love the beautiful conversation I had with sweet @kristinabozilovic. Now in stores. ✨," aldus de altijd stralende Yolanthe.


De foto's van de 35-jarige Yolanthe Cabau in haar badpak en de jurkjes zien? Check de beelden dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair