Brute nieuwe trailer 'Venom: Let There Be Carnage'!

Brute nieuwe trailer 'Venom: Let There Be Carnage'!

Een uitgebreide trailer die Carnage een stuk duidelijker laat zien.

Eddie Brock is terug en Cletus Kasady laat zien wat 'carnage' is in een splinternieuwe trailer van Venom: Let There Be Carnage. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Meer dan een jaar nadat hij in aanraking kwam met een buitenaardse symbioot en veranderde in de brute Venom, doet Brock (Tom Hardy) er alles aan om zijn loopbaan als journalist nieuw leven in te blazen. Hij probeert dit door de gevangen seriemoordenaar Kasady (Woody Harrelson) te interviewen en erachter te komen waar hij zijn slachtoffers heeft begraven. Wanneer Kasady door aanraking met Brocks symbioot verandert in de bloeddorstige Carnage, ontketent dit een episch gevecht tussen de twee monsters.

Carnage gaat tekeer
En waar we in de vorige trailer nog maar korte blikken kregen op Carnage, pakt de nieuwe trailer op dat vlak behoorlijk uit. Kijken dan ook op eigen risico, want de trailer geeft aardig wat weg van de plot.

De hoofdrollen in Venom: Let There Be Carnage worden naast Hardy en Harrelson gespeeld door Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott en Stephen Graham. Andy Serkis regisseert.

De vervolgfilm bereikt op 16 september de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair