'Spider-Man: No Way Home'-omschrijving wijst op het multiversum én de Sinister Six

Tom Holland's Spider-Man krijgt het enorm druk.

We moeten nog altijd wachten op de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home. Gelukkig krijgen we zo nu en dan details over de film via merchandise die wordt vrijgegeven.

Vandaag hebben we dankzij merchandise van de film hints over het verhaal. Zo leren we over het multiversum en een clash met 'sinistere' tegenstanders. Is dat dan eindelijk een hint naar de Sinister Six in het Marvel-universum?

Een paar details
Marvel Studios en Sony Pictures hebben besloten om ons zo lang mogelijk te laten wachten op Spider-Man: No Way Home. Voorlopig is niet bekend wanneer we die eerste beelden van de film kunnen verwachten, en moeten we het met onthullingen via merchandise doen.

Dankzij merchandise hebben we bijvoorbeeld al gezien dat Peter Parker nieuwe kostuums krijgt. Ook weten we dat het personage op de een of andere manier met magische krachten te maken krijgt. Daar lijkt het althans op dankzij merchandise.

En vandaag leren we via Entertainment Earth weer wat meer over wat we kunnen verwachten. "Elke figuur haalt inspiratie uit de film, met veel articulatie en mogelijk consequenties voor het hele multiversum." Vervolgens lezen we in de omschrijving dat Spidey te maken krijgt met "sinistere mensen".

Dat zijn intrigerende hints, want het wijst erop dat het superschurkenteam de Sinister Six mogelijk gaat debuteren in het Marvel Cinematic Universe. Dat belooft dus wat.

NieuwsFilm

meest populair