Sean Connery, Daniel Craig en Timothy Dalton hebben allemaal dezelfde favoriete James Bond-film

Sean Connery, Daniel Craig en Timothy Dalton hebben allemaal dezelfde favoriete James Bond-film

En dit is 'm.

Fans voeren regelmatig de discussie wie nou eigenlijk de beste James Bond-acteur is. en natuurlijk over de beste film uit de lange geschiedenis van de franchise. Maar Sean Connery, Timothy Dalton en Daniel Craig helpen je mogelijk met een antwoord op die laatste vraag.

Dit jaar nog moet de vijfentwintigste film in de geschiedenis van 007 te zien zijn: No Time to Die. De film breidt een einde aan de vijf films durende geschiedenis van Daniel Craigs versie van James Bond. Daarna krijgen we een heel nieuwe James Bond, wie dat is weten we natuurlijk nog niet. Gelukkig weten we wel wat een van de beste Bond-films wat de hoofdrolspelers betreft.

From Russia With Love
In 1963 kwam From Russia With Love uit, de tweede film in de franchise. Daarin speelde acteur Sean Connery nog de rol van Bond.

De film breidde de omvang van de franchise flink uit, met elementen als gadgets, Q, Blofeld en de memorabele hulpjes van de slechterik. Het is een van de best ontvangen films in de franchise en Connery was er zo blij mee, dat hij zelfs akkoord ging om nog eens de rol van 007 te 'spelen' voor de videogame-verfilming van From Russia With Love uit 2006.

En van Timothy Dalton en Daniel Craig weten we dat het ook voor hen de beste film in de franchise is. Daar zijn ook de iconische producenten Cubby Broccoli, Barbara Broccoli en Michael G. Wilson het mee eens. Wat trouwens extra druk legt op No Time to Die, want die film moet voelen als een moderne versie van de film uit 1963.

NieuwsFilm

meest populair