Bloeddorstige Carnage op foto's van nieuwe trailer Marvel-film 'Venom 2'

Journalist Eddie Brock en seriemoordenaar Cletus Kasady openen de jacht op elkaar.

Deze week verscheen de tweede trailer voor Venom: Let There Be Carnage. In deze Marvel-film van Sony nemen journalist Eddie Brock (Tom Hardy) en seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) het tegen elkaar op. Dit zijn een aantal opvallende momenten uit de trailer.

De trailers lijken hier en daar weg te geven hoe de plot ongeveer gaat verlopen. Eddie Brock en Venom (beiden gespeeld door Hardy) moeten met elkaar om leren gaan. Wanneer Brock een reportage gaat maken over seriemoordenaar Cletus Kasady, begint het pas echt.

Kasady bijt Brock in zijn hand vanuit zijn cel. Hierdoor krijgt hij een deel van de symbioot in zich die in het bloed van Brock zit. Wanneer Kasady vervolgens de dodelijke injectie krijgt, lijken deze chemicaliën zich samen met het bloed te vermengen tot Carnage.

Het grote finalegevecht lijkt plaats te vinden in een kerk. Al met al maakt deze trailer duidelijk dat Carnage niet vies is van een moordpartij. De film lijkt echt de grenzen van zijn PG-13-rating op te gaan zoeken.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Deze vervolgfilm is geregisseerd door Andy Serkis. Hij gooide eerder hoge ogen met zijn regiewerk voor de duistere Jungle Book-vertelling Mowgli.


Venom: Let There Be Carnage - een film gebaseerd op de stripboeken van Marvel - maakt vanaf 24 september de bioscopen onveilig.

NieuwsFilm

meest populair