De schurk van 'The Flash' lijkt bekend!

De schurk van 'The Flash' lijkt bekend!

Maar opmerkelijk genoeg is het niet wie je misschien zou verwachten.

Een paar maanden geleden verschenen wat foto's vanaf de set van The Flash, waarop we Ezra MIller's Barry Allen zagen. Hij praatte met een onbekend personage dat verdomd veel op hem leek.

Toen vroegen we ons al af, of dit een dubbelganger van Barry Allen zou zijn. Stond er een stand-in voor Miller met hem te praten voor de andere helft van het gesprek? Nou, de uitleg van wat we zagen lijkt vandaag onthuld te zijn.

De schurk onthuld?
De site The Direct claimt te weten wie die 'andere' Barry Allen is. Volgens de site is hij de grote schurk van de film en is hij een 'Dark Flash'.

Hij zou dan de kwaadaardige variant van de immer vriendelijke en humoristische Barry Allen zijn die we kennen in de franchise. Volgens The Direct zijn "elementen van het verhaal sterk gebaseerd op de Flashpoint-comics en de schurkachtige Reverse-Flash".

In de The Flash-serie van The CW is het verhaal rond Reverse-Flash duidelijk uitgewerkt, met een grote rol voor Eobard Thawne. Zoiets complex uitleggen in de film lijkt ondoenlijk, maar hem vervangen door een kwaadaardige Barry lijkt helemaal niet zo'n gek idee.

Eerder al zagen we in een gelekte featurette een personage dat verborgen werd door een 'spoiler'-tag, en naast The Flash, Batman en Supergirl te zien was. Zou dat dan de Dark Flash zijn geweest? Vooralsnog is het een gerucht, maar wel een interessant gerucht.

NieuwsFilm

meest populair