Jason Momoa zegt dat er een veel langere versie van 'Dune' bestaat

Jason Momoa zegt dat er een veel langere versie van 'Dune' bestaat

Uren aan beeldmateriaal zijn eruit geknipt.

Miljoenen fans wachten al een behoorlijk lange tijd op Dune, maar in september is het dan eindelijk zover. De nieuwe film van Denis Villeneuve zal dan te zien in de Nederlandse bioscopen, maar acteur Jason Momoa laat nu al weten dat dat niet 'de versie' is die hij wil zien.

Ondanks het feit dat de film maar liefst 2 uur en 35 minuten duurt is dat volgens Momoa niet genoeg. De acteur wil namelijk de uitgebreide versie van Dune zien en houdt nu al een pleidooi om deze uit te brengen.

Lange versie
Volgens Momoa, die de legendarische krijger Duncan Idaho speelt in de film, bestaat er namelijk een vier tot zelfs zes uur lange versie van Dune. Volgens de acteur, o.a. bekend als Aquaman in het DCEU, leent de lange versie zich perfect tot een tv-serie.

Zo zegt de 42-jarige acteur: ''Het is een fantastische film, maar één dingetje kan in mijn ogen beter. Ik zou namelijk graag de vier tot zes uur lange versie zien. Misschien niet als een film, maar als een tv-serie, zodat je zelf kan beslissen of je het in een keer afkijkt of niet''.

''Ik wil dus maar wat graag Denis' volledige visie zien. Sterker nog, ik wil helemaal niet dat Dune wordt ingekort''.

Hopen jullie dat de lange versie van Dune vrijgegeven wordt?

NieuwsFilm

meest populair