Bella Thorne zet zichzelf weer eens in de 'etalage' op Instagram

Bella Thorne zet zichzelf weer eens in de 'etalage' op Instagram

De 23-jarige actrice laat weer eens wat zien!

Bella Thorne is pas 23 jaar oud, maar heeft nu al een speciale carrière 'achter de rug'. Niet alleen heeft de actrice genoeg rollen weten te scoren in de nodige aanstaande films, ze is ook te zien in 'films voor volwassenen'. Ze deelt dan ook maar wat graag af en toe een zwoele kiekjes. Nu is het weer raak.

Thorne, o.a. bekend van Assassination Nation, heeft volgens IMDb heel wat projecten op haar agenda staan, maar in haar vrije tijd laat de actrice ook vaak haar stoute kant zien.

Andere carrière
In 2019 maakte ze haar eerste film, Him & Her, maar dit is niet zomaar je doorsnee film. Deze zeer zwoele korte film verscheen overal online en bracht vele mannen het hoofd op hol.

Hierna ging ze nog een stapje verder en liet haar fans betalen voor 'exclusieve content'. Binnen de korstte keren haalde ze maar liefst 1 miljoen dollar op. Heel gek is dit niet. Thorne vroeg van haar fans namelijk 200 dollar. In ruil hiervoor zou je zeer sensuele foto's van haar ontvangen.

Nieuwe kiekjes
Op Instagram mogen natuurlijk geen blootfoto's gepost worden, maar dat weerhoudt de actrice er niet van toch opwindende kiekjes te delen.

Thorne is nu op vakantie in de Côte d'Azur en haar kamer geeft uitzicht op de Franse Riviera, een mooi en geliefd vakantiegebied. Maar misschien zijn de meeste ogen toch wel gericht op Thorne zelf, die in een strak pakje wel veel vrijgeeft. De actrice vraagt haar fans dan ook: ''Waar kijk je liever naar? Mij, of de Franse Riviera?''

Oordeel hier zelf waar jij liever naar kijkt!

NieuwsFilm

meest populair