'Red Notice' is de grootste film van Netflix ooit

De streamingdienst heeft nog nooit zo'n film gemaakt.

Producent Hiram Garcia noemt Red Notice de grootste film die Netflix ooit gemaakt heeft. De afgelopen jaren zijn Original-films van Netflix al zo groot geworden als bioscoopfilms en die trend wordt duidelijk voortgezet.

De film komt in november op Netflix te staan en is geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. Maar belangrijker zijn de hoofdrolspelers: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Grootste Netflix Original
Centraal staat een FBI-profiler (Johnson) die een bedrieger (Reynolds) inhuurt om de grootste kunstdief van de wereld (Gadot) op te sporen. De film werd vorig jaar tijdens de coronacrisis opgenomen en Netflix liet in juli weten hem deze herfst online te willen zetten.

Garcia, de voorzitter van Johnsons Seven Bucks Production en producent van Red Notice, bouwt de hype rond de film flink op:

"Deze drie acteurs zijn samen zo ongelofelijk. Gal, Ryan en DJ hebben een geweldige chemie en zien er fantastisch uit samen. Je kan echt niet genoeg van hen krijgen en de film heeft ook zo'n leuke throwback-vibe. DJ is een FBi-profiler die de meest gezochte kunstdief van de wereld opjaagt," aldus Garcia.

Het is volgens Garcia een groots wereldwijd avontuur die ook het escapisme levert waar de wereld nu behoefte aan heeft. "We zijn heel trots op de film en kijken ernaar uit om hem op 12 november wereldwijd uit te brengen. In essentie zie je Black Adam, Deadpool en Wonder Woman samen in beeld. En wie wil dat nou niet zien?"

NieuwsFilm

meest populair