'Spider-Man'-fans denken Kirsten Dunst en 'Daredevil'-actrice Deborah Ann Woll samen op foto te zien

'Spider-Man'-fans denken Kirsten Dunst en 'Daredevil'-actrice Deborah Ann Woll samen op foto te zien

Maar hebben het niet bij het juiste eind.

Het Marvel-hoekje op het internet was gisterenavond even door het dolle heen toen er een aantal foto's verscheen van Kirsten Dunst en een blonde vrouw die wel heel veel weg had van Daredevil-actrice Deborah Ann Woll. Zouden zij beiden in Spider-Man: No Way Home verschijnen?

Woll speelde Karen Page, de bevriende journaliste die Matt Murdock vaak bijstaat, in het niet-echt-officiële televisiehoekje van Marvel op streamingdienst Netflix. Hoewel het er sterk op lijkt dat Charlie Cox (Daredevil) en Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk) hun overstap gaan maken naar het Marvel Cinematic Universe, is er over de andere personages uit de serie nog niet bekend.

Daar leek gisterenavond verandering in te komen toen een fan op Twitter een foto deelde waarop Woll samen met Kirsten Dunst, die volgens de geruchten terugkeert als de Mary Jane Watson uit de Sam Raimi-films, te zien zou zijn. Vanzelfsprekend reageerden de fans daar enthousiast op.

Die pret was echter voor korte duur. Op Twitter heeft Woll namelijk laten weten niet de vrouw op de foto te zijn. Enkele fanatieke speurders hadden ook al achterhaald dat de vrouw een vriendin van Dunst is met wie ze vaker in het openbaar is gespot. Woll en Dunst lijken elkaar, zover bekend, niet te kennen.



NieuwsFilm

meest populair