Kate Hudson nog steeds mooi ook zonder make-up op deze zomerse vakantiefoto's

Kate Hudson nog steeds mooi ook zonder make-up op deze zomerse vakantiefoto's

De 42-jarige actrice reist momenteel lekker door Europa.

Kate Hudson is en blijft een natuurlijke schoonheid. De 42-jarige actrice is op vakantie in Italië en weet daar vriend en vijand te verbazen met haar looks. En het mooiste? Ze heeft geeneens make-up op.

Hudson is al enige tijd vakantie aan het vieren in Europa. Momenteel is Hudson neergestreken in Florence, Italië, waar ze deze week door de altijd oplettende paparazzi op de foto is gezet. Daar genoot ze lekker van een ontbijtje samen met haar partner Danny Fujikawa en dochter Rani.

Hudson droeg een strooien hoed en een simpele, maar leuke zwarte jurk. En aangezien ze vakantie aan het vieren is, had de actrice lekker geen make-up op gedaan. Groot gelijk natuurlijk.

De Golden Globe-winnares is, om precies te zijn, sinds juni in Europa te vinden. Die maand arriveerde ze in Griekenland voor de opnames van Knives Out 2, waarin ze dus een rol heeft gescoord.

Na haar scènes te hebben opgenomen, trok Hudson verder door Europa. Dat deed ze in eerste instantie ook samen met haar zoons Ryder (17) en Bingham (10), die ze deelt met haar vorige partners Chris Robinson en Matt Bellamy.


Via Instagram houdt Hudson haar volgers op de hoogte van haar reis.



NieuwsFilm

meest populair