'The Suicide Squad' lijkt een megahit te worden aan de box office

'The Suicide Squad' lijkt een megahit te worden aan de box office

De film van James Gunn wordt een groot succes.

James Gunn mocht van DC en Warner Bros. kiezen welke film hij wilde maken. Dat werd The Suicide Squad, dat zelfs in januari 2022 al een spin-off in de vorm van televisieserie Peacemaker krijgt.

De film waarin Gunn een eigen interpretatie geeft aan de Task Force X staat op zichzelf. We zien hoe Amanda Waller een bende veroordeelde supercriminelen naar het eiland Corto Maltese stuurt. Daar moeten ze een laboratorium dat uit de Nazi-tijd komt, verwoesten en voorkomen dat het mysterieuze Project Starfish uit de hand loopt.

Enorme hit aan het worden
Dat The Suicide Squad een spin-off krijgt, lijkt een goede gok te zijn geweest van Warner Bros., want de film lijkt een grote hit te worden aan de Amerikaanse box office.

The Suicide Squad lijkt het goed te gaan doen. In de Verenigde Staten wordt nu verwacht dat de film 30 miljoen dollar omzet in zijn eerste drie dagen. Tegelijk zijn er kenners die dit een te milde inschatting vinden en uitgaan van 40 miljoen dollar. Misschien lijkt dat bedrag niet zo hoog, maar voor dit pandemie-tijdperk is het een zeer sterk resultaat.

De film The Suicide Squad wordt door critici geprezen als een heerlijk duistere en bloederige film, vol donkere humor. Op Rotten Tomatoes heeft de film op moment van schrijven een score van 97 procent.

NieuwsFilm

meest populair