Eerste recensies 'Free Guy' met Ryan Reynolds: de moeite waard?

Eerste recensies 'Free Guy' met Ryan Reynolds: de moeite waard?

Is deze nieuwe actiekomedie wel de moeite waard?

Nog maar even en dan draait Free Guy in de bioscoop. Het is de nieuwe film met Ryan Reynolds in de hoofdrol, geregisseerd door Shawn Levy. Vandaag zijn er de eerste recensies. En is het ook de moeite waard?

Reynolds speelt in de film de rol van Guy, een niet-speelbaar personage in een grote videogame. Maar hij komt er dankzij een programmeur achter dat de game afgesloten zal worden en dus neemt Guy voor het eerst het heft in eigen hand en besluit hij te proberen de game te redden.

De recensies
Vandaag zetten we de recensies voor je op een rij:

Entertainment Weekly: "In een genre waarin zelfbewustzijn de standaard is geworden, zou Free Guy misschien over kunnen zijn gekomen als manisch en hol. In plaats daarvan biedt de film plezier en heeft 'ie echt een hart."

AV Club: "Er is niets specifieks aan de actie en de grappen in deze actie-komedie. Gewoon 'amusant' gereproduceerde clichés aan de ene kant en een motor die door een raam rijdt aan de andere kant."

IndieWire: "Elke film die zo voelt alsof 'ie helemaal dood gefocusgroept is, zou wettelijk gezien verplicht moeten worden nog wat werk te ondergaan, en dat geldt zeker voor Free Guy."

The Hollywood Reporter: "De oneindige aantrekkingskracht van Reynolds, het vaak hilarische scenario en prachtig gegenereerde technische aspecten maken van de film een amusante zomerse frivoliteit."

Variety: "Free Guy is enorm amusant, ondanks het feit dat Levy en de scenarioschrijvers de regels lijken te veranderen terwijl ze bezig zijn."

The Guardian: "Er zullen geen scripties geschreven worden over Free Guy, maar hij heeft wel entertainmentwaarde."

NieuwsFilm

meest populair