Weer wat nieuwe details van 'Scream 5' vrijgegeven

Weer wat nieuwe details van 'Scream 5' vrijgegeven

De regisseurs laten even van zich horen.

In 1996 verscheen de eerste Scream-film. Niet alleen werd de horrorfilm goed onthaald, het origineel wordt eveneens gezien als een cultfilm. Niet zo heel gek dus dat er de nodige vervolgen gemaakt werden. Nu komt alweer deel vijf eraan.

Regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet werken er samen aan met producent Chad Villela. Tijdens een recent interview lieten ze zich uit over de het nieuwe hoofdstuk in de franchise, dat overigens gewoon Scream zal heten.

Nieuw maar vertrouwd
Zo liet het trio weten dat de film tal van verwijzingen zal hebben naar de vorige delen in de reeks, maar eveneens toegankelijk zal zijn voor mensen die minder vertrouwd zijn met de franchise en voor wie dit de eerste Scream film wordt.

De mannen stonden er echter wel op dat de film, net zoals zijn voorgangers, R-rated wordt. Ook zal Scream, net zoals de andere delen, inspelen op het horrorlandschap waarin hij verschijnt (een duidelijk kenmerk van de Scream-franchise, zoals dat al eerder te lezen was in de Legendarische Filmopening van Scream).

Het volledige interview is hieronder terug te zien.



NieuwsFilm

meest populair