3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jackie Brown (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert De Niro, e.a.
Jackie Brown, een wat oudere stewardess die flink wordt onderbetaald, verdient wat bij door geld te smokkelen voor een wapenhandelaar. Wanneer ze wordt betrapt, en wordt gedwongen om mee te werken aan het onderzoek, beraamt ze een sluw plan om haar opdrachtgever in de val te kunnen lokken en er daarna vandoor te kunnen gaan met de buit.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a.
Frank Abagnale Jr. weet met zijn charmes alles en iedereen op te lichten. Hij doet zich succesvol voor als piloot, advocaat en arts. Ondertussen maakt hij miljoenen buit door cheques te vervalsen. Hierdoor komt hij op de radar te staan van politieagent Carl Hanratty, die al snel de jacht op hem opent.

Roma (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a.
Cleo werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair