Waarom laat die nieuwe 'Jumanji'-film zo lang op zich wachten?

Waarom laat die nieuwe 'Jumanji'-film zo lang op zich wachten?

De nieuwe film komt er wel gewoon aan.

Sony Pictures boekte groot succes met de nieuwe Jumanji-films. De eerste film, Jumanji: Welcome to the Jungle, bracht 960 miljoen dollar in het laatje en The Next Level bleek goed voor 800 miljoen dollar. Een derde rebootfilm kan dus bijna niet anders dan snel uitgebracht worden.

Tijdens een nieuw interview laat de productie-partner van Dwayne Johnson, Hiram Garcia, weten dat de derde film absoluut in de maak is. Sterker nog: het is een kwestie van zijn tot de film er komt.

In de maak
"Dit zit er zeker aan te komen. We zijn vooral gefocust op het maken van de beste versie van dat verhaal," vertelde Garcia aan Collider.

"Als je het geluk hebt om een team voor de derde keer terug te brengen, dan wil je dat natuurlijk op een briljante manier doen. Het is voor ons enorm van belang om iets groots te maken voor de fans en tegelijk ons Jumanji-verhaal uit te breiden. Dus we werken nauw samen met onze schrijvers, regisseur Jack [Kasan] en producent Matt [Tolmach]."

De laatste film in de franchise bouwde de volgende film in elk geval duidelijk op. De filmreeks liet namelijk zien dat de dieren en de mensen van Jumanji de echte wereld weer betraden.

NieuwsFilm

meest populair