'Justice League' krijgt een vervolg, maar niet zo snel als je zo hopen

'Justice League' krijgt een vervolg, maar niet zo snel als je zo hopen

Er komen meerdere Justice League-films.

DC-fans zullen blij zijn met nieuws van producent Charles Roven. Volgens hem komt er een vervolg aan op Justice League. Die film werd in 2017 uitgebracht na een ontzettend moeizame productie waarbij zelfs van regisseurs gewisseld werd.

Warner Bros. besloot mede door de pijnlijk slechte ontvangst van de film af te stappen van het nauw verbonden DCEU en meer werk te steken in standalone films. Na jaren campagne vanuit fans, mocht Zack Snyder zijn oorspronkelijke visie uitbrengen op HBO Max.

Tweede film
Waar het ooit de bedoeling was om een tweede Justice League-film op 14 juni 2019 uit te brengen, koos Warner Bros. ervoor die datum te schrappen. In de laatste twee films van Snyder hadden we moeten zien hoe The Legion of Doom met Darkseid en de New Gods het op zouden nemen tegen de League.

En hoewel het onwaarschijnlijk is dat precies die plannen verfilmd zullen worden, horen we van DC-producent Charles Roven dat een vervolg goed mogelijk is. Maar hij denkt dat het nog jaren in de toekomst ligt.

"Ik denk dat er nog wel een nieuwe Justice League-film in zit, al denk ik ook dat die pas over een paar jaar uit zal komen", vertelde hij tegenover The Hollywood Reporter.

De komende jaren breidt de franchise in elk geval uit. Naast Wonder Woman, Aquaman, The Flash en een nieuwe Batman, krijgen personages als Static Shock, Blue Beetle, Supergirl, Batgirl en Zatanna allemaal eigen films. Er zijn dus genoeg personages om daarmee aan een Justice League-vervolg te bouwen.

NieuwsFilm

meest populair