'The Suicide Squad' kon dit personage gewoon niet doden

'The Suicide Squad' kon dit personage gewoon niet doden

James Gunn wist gewoon niet hoe hij dat gedaan zou kunnen krijgen.

Ook voor regisseur James Gunn gaan dingen soms net iets te ver. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen een van de hoofdpersonen van The Suicide Squad te doden. Opvallend, want hij mocht iedereen doden en doet dat ook vrij wellustig.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Er zitten meer dan een dozijn personages in The Suicide Squad. Een aantal van hen komen op gruwelijke wijze om het leven. Dat past ook wel bij de bewuste keuzes die Gunn vaker maakt in zijn films, waarbij hij fans vaak probeert te shockeren.

Een personage niet
Tijdens een interview met Variety ging Gunn in op verschillende keuzes die hij maakte ten aanzien van de film. Hij blijkt het niet over zijn hart verkregen te hebben om een van de personages te doden, namelijk Ratcatcher 2.

Gunn gaf toe dat hij haar te "lief" vond om te doden. Hij voegde ook toe dat hij bang was dat haar dood de film te duister zou maken.

"Ik heb nooit nagedacht over het doden van Harley Quinn of Bloodsport. Maar er was wel een verandering. In het oorspronkelijke einde ging een hoofdpersoon dood en een andere niet. En de hoofdpersoon die dood ging was Ratcatcher 2. Zij was zo lief, dat ik het te duister vond. Niet dat we niet van Polka Dot Man houden, dat doen we wel. Maar ik kon haar niet doden, dat ging gewoon niet."

NieuwsFilm

meest populair