'Nobody'-acteur Bob Odenkirk na hartaanval: "Het gaat goed met me!"

'Nobody'-acteur Bob Odenkirk na hartaanval: "Het gaat goed met me!"

De acteur laat gelukkig weer van zich horen!

Het was eerder deze maand flink schrikken voor Bob Odenkirk. Op de set van de Breaking Bad-spin-off-reeks, Better Call Saul, had hij namelijk een hartaanval. Gelukkig laat de acteur nu zelf weten dat alles goed met hem gaat.

Odenkirk, eveneens bekend van de recente actiefilm Nobody, liet zich erover uit op zijn Twitter-pagina. Zo vergelijkt hij afgelopen week met het einde van de film It's a Wonderful Life, waarin de suïcidale George Bailey (gespeeld door James Stewart) beseft wat hij voor zijn omgeving heeft betekend.

Reactie
Zo schreef de acteur: ''Ik voel me geweldig en heb nu mijn eigen 'It's a Wonderful Life' achter de rug. De voorbije week hebben namelijk heel wat mensen gezworen dat ik de wereld een beetje beter maak. Ik wil iedereen bedanken, maar laten we op dit moment de verwachtingen redelijk houden!''

Het lijkt er dus op dat Odenkirk het ietsje rustiger aan gaat doen. Heel erg gek is dit niet. De 58-jarige acteur heeft het de laatste jaren gigantisch druk. Zo speelt hij niet alleen mee in de nodige series en films, ook is hij veel bezig met het schrijven en produceren van de nodige projecten.

Bekijk zijn bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair