3 dikke aanraders op Prime Video die je nu direct kunt kijken

3 dikke aanraders op Prime Video die je nu direct kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst van Amazon vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

My Spy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Segal | Cast: Dave Bautista, Chloe Coleman, Ken Jeong, e.a.
JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars in de gaten te houden. Al snel wordt hij echter ontmaskerd door de negenjarige dochter Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dat moet hij haar wel leren hoe je een spion kunt worden.

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a.
In het vroege achttiende eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a.
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen. Ondertussen krijgt ze steeds meer vragen over haar verleden.


Over Prime Video
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair