My Spy (2020)

He's a Pro. She's a Natural.

Flauwe actiekomedie waarin een CIA-agent een negenjarig meisje leert spion te zijn.
play

5,6 details

  • 99 Min
  • Familiefilm
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

JJ (Bautista) krijgt de opdracht om undercover te gaan en een gezin te bewaken, iets dat hij met tegenzin doet. De negenjarige Sophie (Chloe Coleman) ontdekt een paar zijn van geheime camera's en komt er zo achter dat JJ hen in de gaten houdt. Sophie belooft hem niet te verraden, maar dan moet JJ haar wel leren hoe ze een spion wordt. Hoewel het aanvankelijk niet van harte gaat, ondervindt JJ dat hij geen partij is voor deze ontwapenende wijsneus.

Regie
Peter Segal
Cast
Dave Bautista, Ken Jeong, Kristen Schaal, Greg Bryk, Chloe Coleman, Noah Danby, Fitz Henley, Vieslav Krystyan, Marcus Cornwall, Ali Hassan, Sima Fisher, Michelle McLeod, Laura Cilevitz, Sukhman Gill, Keller Viaene, Miranda Millar, Nicola Correia-Damude, Olivia Dépatie, Basel Daoud, Jean-Michel Nadeau, Devere Rogers.
Release
09.01.2020
Release NL
12.03.2020
Release DVD
10.06.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Peter Segal | Scenario: Erich Hoeber en Jon Hoeber | Cast: Dave Bautista (JJ), Chloe Coleman (Sophie), Kristen Schaal (Bobbi), Ken Jeong (David Kim), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2020

Wat hebben Arnold Schwarzenegger, Hulk Hogan, Burt Reynolds, Vin Diesel, Ice Cube, Dwayne Johnson, Jackie Chan en John Cena met elkaar gemeen? Al deze acteurs, die eerder vooral in actiefilms te zien waren, speelden in films waarin een stoere man opeens op één of meerdere kinderen moet passen. Het eindresultaat van deze films is over het algemeen niet al te best. Nu is het de beurt aan Dave Bautista om zich te wagen aan deze uitgekauwde formule in My Spy. De uitkomst laat zich raden; een reeks flauwe grappen onderbroken door enkele momenten van actie en Dave Bautista die rare dansjes moet doen.

JJ heeft een belangrijke rol binnen de CIA, maar als hij een klus helemaal verkeerd laat aflopen krijgt hij nog één kans om zich te bewijzen. Hij moet samen met zijn nieuwe partner Bobbi de familie in de gaten houden van een gevaarlijke wapenhandelaar. De pientere en nieuwsgierige negenjarige Sophie komt er echter achter dat zij en haar moeder door de twee in de gaten worden gehouden. Ze belooft de geheimagenten niet te ontmaskeren in ruil voor lessen in spion worden.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

My Spy Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

My Spy

acties