Dave Bautista is het volgende slachtoffer van de Corona-crisis

Dave Bautista is het volgende slachtoffer van de Corona-crisis

Actiecomedy 'My Spy' wordt verplaatst naar april.

Steeds meer evenementen waar veel mensen op één locatie zijn, worden verzet vanwege de verspreiding van COVID-19, beter bekend als het Corona-virus. Dat houdt ook in dat bioscopen minder druk bezocht lijken te worden. Veel productiemaatschappijen kiezen daarom eieren voor hun geld.

Dat overkomt nu ook My Spy. Deze actiecomedy met Dave Bautista werd eerder al - vanwege andere redenen - verplaatst van augustus naar maart. Slechts enkele dagen voor het zover is, kiest men er nu toch voor om het uitstel nog met een maand te verlengen.

Onwaarschijnlijk
Overigens heeft STXfilms niet officieel vermeld dat het Coronavirus de reden is, al lijkt alles daar op te wijzen. Met nog slechts enkele dagen voor de release is het onwaarschijnlijk dat de film nog niet af was. Of deze ook in Nederland verplaatst wordt, is nog niet bekend. Hier zou My Spy vanaf morgen in de zalen draaien.

In de actiecomedy wordt spion JJ ontmaskerd door de negenjarige Sophie. In ruil voor geheimhouding moet JJ haar de kneepjes van het vak leren. Dat gaat uiteraard niet van een leien dakje, maar al snel groeien de twee naar elkaar toe.

NieuwsFilm

meest populair