Margot Robbie is bang dat haar carrière nu alleen nog maar bergafwaarts gaat

Margot Robbie is bang dat haar carrière nu alleen nog maar bergafwaarts gaat

De geliefde actrice vreest dat ze over haar hoogtepunt heen is.

Margot Robbie is pas 31 jaar oud, maar de actrice vreest dat ze het hoogtepunt van haar carrière misschien al bereikt heeft. Tijdens een recent interview laat ze zich erover uit.

Robbie wist al vaker hoge ogen te gooien. Ze kende haar grote doorbraak met The Wolf Of Wall Street en werd hierna zelfs twee keer genomineerd voor een Oscar, namelijk voor Bombshell en I, Tonya. Op dit moment is ze voor de derde keer te zien als Harley Quinn in The Suicide Squad.

Agenda
Ondanks het feit dat de actrice dus nog veel te zien is en een drukke agenda heeft, is ze toch bang dat het misschien wel eens gedaan kan zijn met haar carrière: '''Ik lig er 's nachts wakker van. Ik heb gewoon het gevoel dat het vanaf nu alleen nog maar bergafwaarts zal gaan. Misschien kan het gewoon niet meer beter worden...''

''Ik hoop echter zeker niet dat dit het geval is, want ik vind dat ik nog veel te bieden heb. Bovendien zijn er nog heel wat regisseurs met wie ik maar wat graag wil samenwerken. Ik zal in elk geval zo lang mogelijk blijven klimmen, zolang ik dat nog kan!''

Dit lijkt ook wel goed te zitten. Robbie zal namelijk sowieso al in twee films van grote regisseur meespelen, namelijk Babylon van Damien Chazelle (bekend van o.a. Whiplash en La La Land) en in een mysterieus project van David O. Russell (bekend van o.a. The Fighter en Silver Linings Playbook).

NieuwsFilm

meest populair