'Kill Bill: Vol. 2' had bijna een wel heel gave scène die helaas geschrapt werd; check 'm hier

'Kill Bill: Vol. 2' had bijna een wel heel gave scène die helaas geschrapt werd; check 'm hier

Michael Jai White nam het op tegen Bill.

Bijna had Quentin Tarantino's Kill Bill: Vol. 2 een rol gehad voor martial artist Michael Jai White. En hoewel die scènes opgenomen waren voor de film, werd zijn rol weggesneden uit het eindresultaat.

Ooit was het idee om van Kill Bill een vier uur durende film te maken. Vervolgens besloot Tarantino het geheel toch maar in tweeën te splitsen, waardoor hij zich minder druk hoefde te maken over de speelduur. Het bood hem meer plek en ruimte om verhaal toe te voegen. Maar niet alles ging.

Een hard gevecht
In Kill Bill: Vol. 2 werd het verhaal van The Bride voortgezet. We kregen ook flashbacks te zien naar de tijd van The Bride met Bill en haar training met martial arts expert Pai Mei. Hij leerde haar de Five Point Palm Exploding Heart Technique. En het even was het de intentie om een gevecht van Bill te laten zien.

Het idee was om Bill te laten vechten met Michael Jai White. Hij was een naamloos personage dat claimde dat Bill zijn meester gedood had. Het personage daagt Bill uit voor een gevecht en al snel raken ze in een zwaardgevecht verstrengeld.

Helemaal aan het begin van het gevecht weet hij nog best staande te blijven, maar de scène eindigt niet goed voor White's personage. Bill weet zijn nek namelijk door te snijden, waarmee White's personage om het leven komt.



Waarom niet te zien?
Het is helaas niet bekend waarom Tarantino besloot om de scène niet aan de film toe te voegen. Het gerucht gaat dat Tarantino de scène niet in de film zette omdat deze het tempo eruit haalde. Dat is vreemd, want hij is heel erg kort en zit vol actie. En nog gekker: de scène is het enige gevecht dat Bill in de twee films heeft.

NieuwsFilm

meest populair