Matt Damon mag mee op romantisch uitje van Ben Affleck en Jennifer Lopez

Matt Damon mag mee op romantisch uitje van Ben Affleck en Jennifer Lopez

Hand in hand over het strand.

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben zondag heerlijk een dag doorgebracht op een strandje in Malibu. Daar waren ze echter niet alleen, want niemand minder dan Matt Damon was ook van de partij. Dat is te zien op foto's die TMZ in handen heeft.

Affleck en Lopez zijn werkelijk smoorverliefd op elkaar. Dat is aan alles te zien. Gisteren liep het stel weer romantisch hand in hand over het strand en de vonken waren zichtbaar met het blote oog.

De twee bezochten een vrij afgelegen stukje strand in Malibu, vermoedelijk om uit het zicht van de paparazzi te blijven. Maar Affleck en Lopez zijn daar natuurlijk te bekend voor, want er dan ook weer foto's verschenen van hun strandbezoek.

Op die foto's was ook een derde - aanvankelijk onbekend - persoon te zien. TMZ heeft echter weten te halen dat het om niemand minder dan Matt Damon ging.

Sommigen zullen zich vast afvragen of Damon zich niet het vijfde wiel aan de wagen voelde tijdens dit uitje, maar dat zal vast niet het geval zijn. De acteur is immers de beste vriend van Affleck. De twee kennen elkaar al heel lang.

Voordat Affleck en Lopez officieel naar buiten traden als stel, werd Damon ook regelmatig door de media gevraagd naar zijn gedachte over de geruchten. "Ik hoop dat ze kloppen", zei hij bijvoorbeeld in het Australische televisieprogramma Today.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair