Universal 'haalt uit' naar peperduur Disney Star Wars-hotel

Universal 'haalt uit' naar peperduur Disney Star Wars-hotel

Koop liever een paar churros!

Enkele dagen geleden deelde Disney een tv-spotje om zijn nieuwe Star Wars-hotel, genaamd Galactic Lightcruiser, te promoten. Het hotel opent de deuren in 2022. De droom voor elke die-hard Star Wars-fan, maar daarvoor moet je ook wel diep in de buidel tasten...

Een verblijf in het hotel klinkt gaaf. Zo wordt het beschreven als deels interactief theater, deels pretpark, deels culinair spektakel en deels rollenspel. Maar het is dan ook peperduur.

Gasten kunnen slechts twee nachten in het hotel verblijven. De goedkoopste formule voor twee personen kost maar liefst 4809 dollar. Als je met een gezin van vier wil gaan, zul je minimum 5999 dollar moeten ophoesten.

Universal
Het Universal Orlando Resort kon het dan ook niet laten om Disney even 'te trollen' over de enorme hotelkosten op Twitter. Niet alleen halen ze uit naar Disney, maar Universal grijpt ook terug op een oude inside-grap, die onstond toen de bouw van hun Adventure VelociCoaster naar verluidt een churro-stand zou zijn.

Bekijk de tweet hieronder.



Een onschuldig grapje zou je denken, maar Disney kreeg wel wat kritiek te verduren vanwege de torenhoge prijzen. Het unieke van de ervaring zal hoogstwaarschijnlijk al genoeg zijn om fans van over de hele wereld te lokken, maar het kan niet worden ontkend dat de prijsstelling het voor de gemiddelde gast onmogelijk maakt.

NieuwsFilm

meest populair