Acteur Nick Cannon onder vuur vanwege 7 kinderen met verschillende vrouwen

Acteur Nick Cannon onder vuur vanwege 7 kinderen met verschillende vrouwen

Hij heeft er echter een goede uitleg voor.

Nick Cannon, voornamelijk bekend als rapper en komiek maar eveneens acteur (denk bijvoorbeeld maar aan Chi-Raq en The Misfits, krijgt recentelijk de nodige kritiek te verduren omdat hij heel wat kinderen heeft met verschillende vrouwen. Nu bijt hij van zich af.

Cannon, vader van zeven kinderen, ziet er het kwaad niet in: ''Ik hou van mijn kinderen en breng zoveel mogelijk tijd met ze door. Waarom twijfelen mensen daaraan? Het is een raar concept als je denkt dat je maar met een persoon kan zijn voor de rest van je leven''.

Uitleg
Zo legt hij uit: ''Ik ben eerlijk gezegd tegen het concept dat een man een vrouw moet hebben. Ik heb namelijk geen eigendom over deze persoon. Het gaat om welke uitwisseling we samen kunnen creëren''.

''Oke, ik begrijp de instelling van het huwelijk, maar als we teruggaan naar waar dat echt over ging, was het gewoon het classificeren van eigendom. Een vader gaf dan een andere man zijn dochter, in ruil voor land. Ik wil geen eigendom over iemand. Ik heb geen eigendom over een van de moeders. We hebben een prachtig geheel gecreëerd en daar gaat het in mijn ogen om''.

''De vrouwen met wie ik ben geweest zijn degenen die zich openstellen en zeggen: 'Ik zou deze man graag in mijn wereld toelaten'. Het is niet enkel en alleen mijn beslissing. Elke vrouw met wie ik te maken heb gehad, weet hoe ik me voel''.

Grote familie
Cannon's opmerkingen komen nadat hij en Abby de la Rosa in juni een tweeling verwelkomde. Enkele weken later had hij weer een zoon met model Alyssa Scott, terwijl hij eind vorig jaar nog een dochtertje had met Britanny Bell, met wie hij al een 4-jarig zoontje heeft.

Ook heeft de acteur nog een tweeling met zijn ex-vrouw, zangeres Mariah Carey.

NieuwsFilm

meest populair