Ook Clancy Brown (Thor: Ragnarok) in 'John Wick: Chapter 4'

Ook Clancy Brown (Thor: Ragnarok) in 'John Wick: Chapter 4'

De bekende acteur voegt zich toe aan de steeds beter wordende cast!

Lionsgate heeft weer een grote naam weten te strikken voor John Wick: Chapter 4. Veteraan Clancy Brown voegt zich nu namelijk ook toe aan de al zeer indrukwekkende cast.

Brown heeft al in meer dan 60 projecten meegespeeld, waaronder de fantasie-klassieker The Higlander en een van de beste films aller tijden, The Shawshank Redemption. Ook is hij een bedreven stemacteur. Zo was hij te horen in Spongebob SquarePants, Star Wars: Rebels en de nodige DC-geanimeerde films en series.

Tevreden
Regisseur Chad Stahelski is duidelijk in zijn nopjes: ''Ik ben al een fan van Clancy Brown's sinds ik me kan herinneren. Het is een eer om hem deel van dit nieuwe deel uit te laten maken. Hij zal een perfecte aanvulling zijn op de wereld van John Wick!''

Brown voegt zich toe bij Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuk Sanada, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Lance Reddick en Ian McShane.

Rol
Het is nog niet bekend wat voor een rol Brown op zich zal nemen, maar gezien zijn neiging om dreigende personages te spelen, zal hij zeker wel een mooi plekje vinden in de ultra-gewelddadige wereld van John Wick. Het vierde deel zal in mei 2022 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair