'The Marvels' wordt ontzettend goed

'The Marvels' wordt ontzettend goed

Brie Larson is nu al enthousiast.

Brie Larson hint ernaar dat haar nieuwe Marvel-film heel wat sappige momenten zal omvatten. De actrice maakt sinds 2019 onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe en speelt binnenkort weer de hoofdrol in de film The Marvels.

Het vervolg is al in de maak sinds we er in 2019 achter kwamen dat fans helemaal dol waren op Captain Marvel. De film haalde namelijk 1,1 miljard dollar binnen en was daarmee een van de negen MCU-films die daarin slaagden. Nu de opnames van het vervolg begonnen zijn, is het tijd voor Larson om er iets over te vertellen.

Meerdere helden
De nieuwe Marvel-film laat ons meerdere helden zien, allemaal met de Marvel-naam. Natuurlijk is Larson weer te zien als de heldin uit de titel, Captain Marvel.

Maar ook zien we Kamala Khan, die haar debuut maakt in de serie Ms. Marvel (volgend jaar te zien op Disney+) en dan naast haar heldin te zien is. En Monica Rambeau, die als kind al contact had met Captain Marvel, is te zien met haar eigen superkrachten.

Dat brengt ons volgens Larson een heel interessante nieuwe film. "Goh, er gebeurt zoveel in. Echt een heleboel sappige dingen waar ik geen woord over mag vertellen. Maar joh, dit is zo ontzettend goed. En je gaat er echt enorm opgewonden over zijn."

De release van The Marvels wordt verwacht in november 2022.

NieuwsFilm

meest populair