Weer heeft Netflix een recordbrekende film in handen

Weer heeft Netflix een recordbrekende film in handen

Blood Red Sky doet het echt extreem goed.

Let op: dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Een van de nieuwste films van Netflix staat op het punt een belangrijk record te breken. Blood Red Sky, de horrorthriller over een vampier die een groep vliegtuigkapers probeert tegen te houden, doet het namelijk enorm goed sinds deze op 23 juli op de streamingdienst werd uitgebracht.

Nu de film richting de vier releaseweken gaan, lijkt het de best scorende Duitse film of serie in de geschiedenis van Netflix te zijn.

50 miljoen keer bekeken
Deadline meldt dat Blood Red Sky rond de 50 miljoen huishoudens bereikt zal hebben als de film eenmaal 28 dagen online staat. Een behoorlijk knappe prestatie.

De film wist in 93 landen de top tien te bereiken en stond in 57 landen zelfs bovenaan die lijst. Bovendien haalt Blood Red Sky de historische televisieserie Barbarians als de meest bekeken Duitse Original op Netflix. Het zegt ook veel over de kwaliteit van de film dat 90 procent van de kijkers die begonnen eraan begint hem tot het einde bekijkt.

Blood Red Sky gaat over Nadja die met haar tienjarige zoon die op een vlucht van Duitsland naar New York zit. De vlucht wordt gekaapt, maar de terroristen hebben geen idee wat ze aan boord hebben. Nadja blijkt namelijk de laatste vampier van de wereld te zijn.

NieuwsFilm

meest populair