Nicolas Cage is terug in de trailer voor zijn meest bizarre film ooit, 'Prisoners of the Ghostland'

Nicolas Cage is terug in de trailer voor zijn meest bizarre film ooit, 'Prisoners of the Ghostland'

Prisoners of the Ghostland ziet eruit als een film die je gezien moet hebben.

Acteur Nicolas Cage heeft een goed jaar. Eerder deze zomer werd zijn nieuwe film Pig al goed ontvangen en vandaag is er de wel heel bizarre trailer voor Prisoners of the Ghostland, misschien wel zijn meest bizarre film tot nu toe.

In deze film van de Japanse regisseur Sion Sono speelt Cage de rol van een beruchte bankovervaller. Hem wordt gevraagd een rijke oorlogsheer te helpen bij de zoektocht en redding van zijn vermiste kleindochter. In ruil daarvoor krijgt de crimineel zijn vrijheid terug.

Heel bijzondere film
Prisoners of the Ghostland ging eerder al in première tijdens het Sundance-filmfestival en is daar enthousiast ontvangen. Op basis van 70 recensies scoort de film op Rotten Tomatoes 76% met als consensus: "Het is zeker niet het meest opvallende werk van Sono, maar kijkers die zin hebben in een genre-mash-up met een explosieve performance van Nicolas Cage gaan zich enorm vermaken."

Een van de meest bizarre dingen aan de trailer voor Prisoners of the Ghostland is vermoedelijk de situatie waarin Cage' personage zich bevindt. Hij heeft namelijk een bom die aan zijn ballen vast zit. Redt hij het meisje niet, dan is hij die sowieso kwijt.

Zo motiveer je duidelijk iemand voor een gevaarlijke zoektocht door een andere realiteit. Check hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair