Chris Hemsworth (Thor) is jarig en viert het op Instagram

Chris Hemsworth (Thor) is jarig en viert het op Instagram

Er is er een jarig... hoera, hoera!

De Australische acteur Chris Hemsworth was jarig en dan wordt er natuurlijk taart gegeten. De Thor-vertolker werd dan ook verrast met een toffe verjaardagstaart die gebakken was door zijn kinderen, zo laat hij via Instagram weten.

Chris Hemsworth mocht woensdag alweer 38 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze dag hadden zijn drie kinderen een taart gebakken.

Het lijkt om een chocoladetaart te gaan met feestelijk gekleurde hagelslag aan de zijkant. Op de bovenkant is met fondant een zee gemaakt en een surfer, verwijzend naar een van Hemsworths hobby's.

"Bedankt voor alle felicitaties", schrijft hij op Instagram bij een fotoreportage van de taart. "Ik had een geweldige dag met mijn gezin en heb driekwart van deze taart naar binnen gewerkt voordat deze instortte in een gigantische suikerhoop van vreugde."

Waarschijnlijk overdrijft Hemsworth hier een beetje en heeft hij in het echt slechts een bescheiden puntje taart op. Om zijn goddelijke lichaam niet in gevaar te brengen, mag hij immers niet te veel snoepen. Zeker wanneer er nog reshoots voor Thor: Love and Thunder op de planning staan.



NieuwsFilm

meest populair