Zit er stiekem nóg een schurk in 'Venom: Let There Be Carnage'?

Zit er stiekem nóg een schurk in 'Venom: Let There Be Carnage'?

Tom Hardy gaat in op de vraag rond Venom.

Tom Hardy gaat in op de geruchten en fantheorieën dat de Spider-Man-slechterik Toxin te zien is in Venom: Let There Be Carnage.

De film met Hardy in de hoofdrol blaast het Venom-universum flink op in grootte. We krijgen meer Spider-Man-slechteriken te zien in de Sony-film. Want naast Venom is er de symbiot Carnage (echte naam: Cletus Kasady) en zien we Shriek haar debuut maken. Maar naast die twee officieel onthulde schurken denken fans in de trailers ook hints naar Toxin te hebben gezien.

Zit Toxin in de film?
De theorie is dat het personage Patrick Mulligan, een politieagent die we voorbij zagen komen, in de film de gastheer van de symbiot Toxin wordt.

Natuurlijk wil niemand van de cast en crew deze verhalen officieel bevestigen. Maar tegelijk weten we wel dat de film zeker niet gepland staat als de laatste in de franchise. In plaats daarvan moeten we er meer krijgen.

Dat verklaart wellicht ook de opmerking van acteur Tom Hardy tijdens een gesprek met Esquire: "Blijf kijken."

Of Toxin in de film zit weten we dus nog niet. Maar duidelijk is dat Let There Be Carnage ons meerdere nieuwe symbiots laat zien en dat kan alleen maar betekenen dat we er (mochten er meer films komen) nog meer te zien krijgen!

NieuwsFilm

meest populair