De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Beckett (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ferdinando Cito Filomarino | Cast: John David Washington, Boyd Holbrook, Alicia Vikander, e.a.
De vakantie van het Amerikaanse koppel Beckett en April in het Griekse Athene wordt ruw verstoord wanneer er protesten uitbreken vanwege de vermissing van de zoon van een politicus. Ze besluiten een rustigere plek te zoeken, maar na een tragisch ongeluk, kan Beckett niets anders dan vluchten. Hij blijkt in een levensgevaarlijk politiek complot te zijn beland.

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, e.a.
Vier jaar nadat het dinopretpark op Isla Nubla haast volledig werd vernietigd, keren wetenschapper Owen Grady en zakenvrouw Claire Dearing terug om de overgebleven dinosaurussen te redden van een dreigende vulkaanuitbarsting. Tijdens hun missie stuiten ze echter op een gevaarlijke samenzwering die de hele wereld bedreigt.

Queen & Slim (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Melina Matsoukas | Cast: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, e.a.
De Afro-Amerikaanse Slim en Queen worden na hun eerste date aangehouden door een racistische agent. Wanneer dit incident volledig uit de hand loopt, kunnen de twee niets anders dan vluchten. Onderweg beginnen de twee gevoelens voor elkaar te ontwikkelen en groeien ze uit tot symbolen voor de zwarte gemeenschap.


En verder onder meer...

Actiekomedie
The Spy Who Dumped Me (2018)

Animatie
Monster Hunter: Legends of the Guild (2021)

Documentaire
Untold: Malice at the Palace (2021)

Drama
La Diosa Del Asfalto (2020)

Nederlands
Herrie in Huize Gerri (2021)

Romkom
The Kissing Booth 3 (2021)

NieuwsFilm

meest populair