Acteur Stephen Lang moest huilen bij het lezen van het 'Avatar 5'-script

Te prachtig voor woorden...

Volgens Don't Breathe 2-hoofdrolspeler Stephen Lang is het vijfde en laatste deel van James Camerons Avatar-saga "te prachtig voor woorden".

De 69-jarige Lang zegt dat hij tranen in zijn ogen kreeg toen hij het script las. In totaal gaan er vier vervolgen komen op het 3D-kassucces uit 2009 met een totaalbudget van zo'n $2 miljard dollar waarmee het één van de grootste en duurste filmreeksen wordt die ooit gemaakt is.

Voor alle vervolgen keert Lang terug als de kwaadaardige Kolonel Miles Quaritch, ondanks het feit dat dit personage al in deel 1 leek te sterven...

Een en al lof voor Cameron
In een recent interview gaf Lang een kleine update, maar uiteraard verklapte hij nog steeds niks over de verschillende plotlijnen die alles met elkaar gaan verbinden:

"Ik vond het gewoon zo mooi. Het vertelt een geweldig verhaal, origineel en zo mooi. Ik was er ongelooflijk door ontroerd en hoop, vertrouw en geloof dat het publiek dat ook zal zijn. Want iets dat Jim heel goed doet, is dat hij het van de pagina naar het podium verplaatst op een manier die heel letterlijk is. Je weet wat ik bedoel? Je ziet het echt. Wat je leest is wat je van hem krijgt en meer".

NieuwsFilm

meest populair