Blake Lively post bikinifoto om Ryan Reynolds 'Free Guy' te promoten

Blake Lively post bikinifoto om Ryan Reynolds 'Free Guy' te promoten

Haar manier van reclame maken.

Acteur Ryan Reynolds, o.a. bekend van de Deadpool films, weet elke keer zijn films (en eigen bedrijfjes) goed in de spotlights te zetten op creatieve en grappige manieren. Zijn vrouw, Blake Lively, kan er echter ook wel wat van.

The Town-actrice wilde namelijk Reynolds nieuwste film, Free Guy, promoten, en dat zal waarschijnlijk wel tamelijk goed werken. De 33-jarige postte namelijk een heet kiekje van zichzelf naast het zwembad, waarin ze van achteren te zien is in een bikini.

Reclame
Zo staat er bij: ''Ga allemaal Free Guy dit weekend zien of jullie zullen 'bummed' zijn''. Bummed betekent letterlijk vertaald 'balen', maar het woordspel ligt natuurlijk op het woord bum wat ook wel kont betekent. En die van haar laat Lively goed zien, op de foto die hier te zien is.

Verhaal
In de film speelt de 44-jarige Reynolds Guy, die erachter komt dat hij niet meer is dan een onbelangrijk en niet-speelbaar personage in een grote videogame. Dankzij een programmeur komt Guy erachter dat de game afgesloten zal worden. Hij besluit vervolgens voor het eerst het heft in eigen hand te nemen om zo de game te kunnen redden.

De eerste recensies waren tamelijk positief. Free Guy wordt voornamelijk erg entertainment genoemd.

NieuwsFilm

meest populair