Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben hun zinnen gezet op peperdure villa

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben hun zinnen gezet op peperdure villa

Een leuk 'pandje' voor tientallen miljoenen dollars.

Dat alles goed gaat tussen de tortelduifjes Ben Affleck en Jennifer Lopez is voor iedereen zichtbaar. De twee beroemdheden worden steeds vaker samen gespot en het is duidelijk dat ze gek op elkaar zijn. Nu blijkt het dat het koppel een gigantische villa wil kopen.

De acteur/regisseur en zangeres zijn al een tijdje op huizenjacht en hebben nu de zinnen gezet op een peperduur huis in Beverly Hills. Het gaat hier namelijk om een villa ter waarde van ruim 72 miljoen euro, maar daarvoor krijg je dan natuurlijk ook wat.

Prestigieus
Zo heeft het pand 12 slaapkamers, 24 badkamers en een gigantische parkeerplaats voor maar liefst 80 auto's. Ook heeft de villa een eigen basketbal-terrein, boksring en een enorm zwembad, als eveneens een penthouse voor gasten en personeel.

Jennifer is moeder van de 13-jarige tweeling, Max en Emme, die ze met ex-man Marc Anthony deelt. Affleck heeft zelf drie kinderen, met actrice Jennifer Garner: Violet (15), Seraphina (12) en Samuel (9).

Affleck en Lopez zijn sinds een paar maanden weer herenigd en vinden het nu dus een goed moment om samen in te trekken. Lopez woonde met de tweeling aan de Amerikaanse westkust, in Miami, maar besluit nu dus richting Affleck te gaan.

NieuwsFilm

meest populair