Wordt Marvel-acteur Don Cheadle hier nou keihard in zijn gezicht beledigd door Kevin Hart?

Wordt Marvel-acteur Don Cheadle hier nou keihard in zijn gezicht beledigd door Kevin Hart?

Cheadle lijkt een opmerking van Hart over zijn leeftijd niet bepaald te kunnen waarderen.

Kevin Hart beleeft een ongemakkelijk momentje met zijn gast Don Cheadle in de nieuwste aflevering van zijn talkshow Hart to Heart. De oorzaak? De reactie van Hart op Cheadle's leeftijd.

De War Machine-vertolker zegt op een gegeven moment namelijk: "En ik, weet je, ben 56 jaar oud". Daarop antwoordt Hart, zelf 42, "jeetje" op een manier die Cheadle niet echt kan waarderen.

Cheadle stopt namelijk direct met praten en staart Hart ongemakkelijk aan. Op dat moment wordt ook Hart duidelijk dat zijn overenthousiaste reactie in het verkeerde keelgat is geschoten van zijn gast.

"Het spijt me. Ik floepte er zo mijn gedachte uit", merkt Hart vervolgens bezorgd op, waarom Cheadle antwoordt dat het hem geen bal kan interesseren (een antwoord dat, gezien zijn lichaamstaal, niet heel geloofwaardig is).

Hart vervolgt: "Weet dat ik het goed bedoelde". Dat had hij echter beter niet kunnen zeggen, want Cheadle merkt op dat totaal niet geloofwaardig te vinden.

Helemaal spannend wordt hun gesprek wanneer Hart hierna nog een keer dezelfde opmerking maakt, maar dan op een andere manier. Daarop reageert Cheadle: "Als we de band nu terug zouden kunnen spoelen, wordt duidelijk dat het om twee verschillende 'jeetjes' gaat".

Knallende ruzie of niet?
Toch lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn tussen de acteurs. Volgens Hart moeten we simpelweg het volledige interview bekijken om dit onderdeel van hun conversatie te kunnen begrijpen.



Sterker nog: in een eigen tweet laat Cheadle weten dat dit "zijn meest favoriete interview ooit" betreft en dat hij zelfs wil samenwerken met de komiek. "Ik denk dat Kevin en ik echt zo snel mogelijk een film samen moeten maken", schrijft hij namelijk, om gepast af sluiten met een knipoog: "Jeetje".

NieuwsFilm

meest populair