Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

De actrice heeft een zeer belangrijke tip voor je

Ashley Tisdale heeft vandaag een foto van zichzelf in bad gedeeld op Instagram. Daar had ze een heel specifieke reden voor namelijk iedereen eraan te herinneren om je haar niet te ontgiften!

Ashley Michelle Tisdale (geboren 2 juli 1985) is een Amerikaans model, actrice en zangeres. Ze begon al bijzonder vroeg met acteren en was nog maar net drie toen ze ontdekt werd. Vervolgens verscheen Ashley in meer dan honderd reclamespotjes.

Ashley was acht jaar toen ze op Broadway stond in de musical Les Misérables. Daarna verscheen ze in de musical Annie. Ze toerde door de Verenigde Staten en ook internationaal.

Op oudere leeftijd heb je haar o.a kunnen zien in High School Musical 3 en de succesvolle kinderserie The Suite Life of Zack & Cody. In november 2019 was ze ook te zien in de Netflix-original Merry Happy Whatever. Een zeer veelzijdige actrice dus!

Instagram
Maar vandaag tapt Ashley uit een heel ander vaatje. Ze deelde een foto van zichzelf in bad met een belangrijke tip voor al haar volgers:

Vergeet je haar niet te ontgiften! We weten allemaal hoe we ons lichaam moeten reinigen en maar het is net zo belangrijk om je hoofdhuid te schrobben!

Geen probleem gaan we doen Ashley..


Bekijk de foto van de 36 jarige Ashley Tisdale hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair