Batfleck-fans voeren campagne voor meer Batman van Ben Affleck

Batfleck-fans voeren campagne voor meer Batman van Ben Affleck

Misschien dat er nog een DCEU-films met Ben Affleck kan komen?

Fans van Batfleck voeren hun campagne weer op om Warner Bros. zover te krijgen een solofilm voor de Batman van Ben Affleck te maken. Dat doen ze nu ter gelegenheid van de 49ste verjaardag van de acteur.

Affleck was enige tijd verbonden aan een solofilm voor zijn Batman, tot hij het project besloot te verlaten. Warner Bros. stelde vervolgens Matt Reeves aan voor een nieuwe film, met een nieuwe Batman-acteur. Hoewel Robert Pattinson daarin de hoofdrol heeft, keert Affleck terug als Batman in The Flash.

Nog meer maken
En wat sommige fans betreft, zou dat reden genoeg moeten zijn om nog een Batfleck-film te maken. Natuurlijk hopen ze er vooral op dat de geplande film waarin hij het op zou nemen tegen Joe Manganiello's Deathstroke er kan komen.



De campagne #MakeTheBatfleckMovie werd snel trending, met op moment van publiceren al ruim 50.000 berichten op Twitter. Het is de nieuwste ronde waarin fans oproepen tot het maken van de film.

Die campagne lijkt voorlopig ook wel door te gaan, want we kregen al meerdere teasers voor de film van betrokkenen. Zo vertelde Manganiello dat de film een enorm duister verhaal moet vertellen, waarbij Deathstroke "iedereen die een band met Bruce had vermoordde".

NieuwsFilm

meest populair