Gerucht: DC Films ontwikkelt een Superboy-film

Gerucht: DC Films ontwikkelt een Superboy-film

Krijgen we een Superboy-film te zien?

DC Films en Warner Bros. schijnen te overwegen om een film te maken rond Superboy. Dat stelt althans Mikey Sutton van de site Geekosity op basis van de gebruikelijke anonieme bronnen.

De afgelopen jaren hebben DC Films en Warner Bros. wel vaker plannen gelanceerd rond bekende personages, om ze vervolgens weer te cancellen. Denk maar aan aankondigingen rond Supergirl, Batgirl, Blue Beetle, Zatanna, Static Shock en Hourman. Een deel van die personages krijgt nu wel een film of is te zien in een andere productie.

Superboy-film?
Nu gaat het gerucht dat Superboy een eigen film krijgt. Dat is dan het volgende Super-project, naast de reboot van J.J. Abrams, televisieserie van Michael B. Jordan rond Val Zod en Sasha Calle's Supergirl spin-off.

DC zou nu dus volgens de bronnen van Geekosity ook van plan zijn om Conner Kent toe te voegen aan de Super-familie. Details heeft men verder niet.

Volgens het lek zou mogelijk overwogen worden een wat complexere versie van Superboy te laten zien, bijvoorbeeld door hem een genetische kloon van Superman te maken, of een combinatie van de genen van Lex Luthor en Clark Kent.

NieuwsFilm

meest populair