'The Expendables'-fans gaan heel blij zijn met dit nieuws

'The Expendables'-fans gaan heel blij zijn met dit nieuws

Sylvester Stallone laat weten dat er een vervolg komt.

Lange tijd leek het erop dat de The Expendables-franchise wel zo'n beetje klaar zou zijn. De franchise waarin Sylvester Stallone met andere actiehelden in blockbuster-actie te zien was, leverde zo'n 800 miljoen dollar op met drie films.

Helaas zorgde de keuze om de derde film een PG-13 film te maken ervoor dat de productie het niet goed aan de box office deed. Zeven jaar later horen we nog altijd regelmatig verhalen over een eventuele vierde film, maar concreet werd het tot nu toe niet.

Tot vandaag!
Gelukkig hebben we vandaag goed nieuws voor je als je fan van de franchise bent. Stallone liet op zijn Instagram namelijk weten dat er een nieuwe film komt. Hij onthulde een gedetailleerde tattoo die een fan van Barney Ross (het personage van Stallone) heeft, en bevestigde in dat bericht ook meteen dat de opnames van de film in oktober van start gaan.

Hieronder kan je het bericht van Stallone zien:



Het 'slechte' nieuws voor fans van de franchise is dat het geen vierde deel is, maar A Christmas Story. Dat is eerder ook al geteased.

Het idee achter de film is om te focussen op Jason Stathams Lee Christmas, waarmee het dus niet zozeer een ensemble-film wordt zoals eerdere delen in de franchise dat wel werden.

Er ligt al een scenario voor de actiethriller, van de hand van Max Adams. Een releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair