'Shang-Chi' van Marvel Studios is vooral een opwindend oorsprongsverhaal

'Shang-Chi' van Marvel Studios is vooral een opwindend oorsprongsverhaal

Acteur Simu Liu belooft dat in een interview over Shang-Chi.

Marvel Studios komt in september met een gloednieuwe film: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Het wordt de eerste MCU-film in lange tijd, met een geheel nieuwe cast aan personages.

De hoofdrol is voor acteur Simu Liu die hiermee zijn debuut maakt in het Marvel-universum. En hij speelt de gloednieuwe superheld genaamd Shang-Chi. Tijdens een interview met Total Film vertelde Liu dat de film een heel gaaf oorsprongsverhaal zal laten zien.

Opwindend oorsprongsverhaal
"Het is een prachtig en opwindend nieuw oorsprongsverhaal voor dit personage, dat een boel te bieden heeft wat de wereld niet eerder gezien heeft," deelde Liu. "En dat betekent dat kinderen die nu opgroeien ook iets krijgen dat ik niet had, namelijk personages die hun eigen ervaringen reflecteren."

Tijdens het interview vertelde de acteur ook hoe hij reageerde toen Marvel-baas Kevin Feige hem belde over de rol.

"Ik reageerde door hysterisch in mijn kussen te huilen," deelde Liu. "Het voelde absoluut alsof er veel druk op stond. Ik hield van superheldenfilms toen ik opgroeide, van Spider-Man, Superman, Batman, maar ik zorgde er altijd voor dat mensen niet zo naar mij zouden kijken."

NieuwsFilm

meest populair