'Nightbooks'-trailer van Netflix ziet eruit als een nieuwe Goosebumps

'Nightbooks'-trailer van Netflix ziet eruit als een nieuwe Goosebumps

Check hier de eerste beelden!

Er is een jong jongetje dat een duister appartement in New York City tegenkomt. Hij verzamelt al zijn moed om binnen te kijken, waar hij ontdekt dat het een magische plek is.

De deuren in het appartement kunnen overal naartoe leiden, zelfs andere dimensies. Maar nog erger: het heeft hem gevangen, en zit vol gevaarlijke monsters. Maar dat zijn meer kittens vergeleken met de echte eigenaar van het appartement: een enge heks die van het jongetje eist dat hij haar elke avond een eng verhaal levert, of ze doodt hem.

Nightbooks
Dat lijkt zo'n beetje het bijzondere plot te zijn van Nightbooks., de nieuwe film van Netflix die we later dit jaar te zien krijgen. Ergens lijkt het wel op 1.001 nachten, waarin een misogyne koning zijn vrouw wil vermoorden tot zij elke avond een verhaal vertelt en hij haat daarom niet doodt. En dat elke avond weer.

In Nightbooks zit geen koning, maar wel een wrede heks die gespeeld wordt door Krysten Ritter. Het jongetje wordt gespeeld door Winslow Fegley en heet Alex. Hij is "een jongetje geobsedeerd door enge verhalen".

En dat zal hem heel erg helpen met deze heks. Intussen is er ook Lidya Jewett die de rol van Yasmin speelt, een andere gevangene die wanhopig is om te ontsnappen. Wanneer de film te zien is op Netflix weten we nog niet, maar vermoedelijk duurt het ongeveer anderhalve maand nog tot de release.



NieuwsFilm

meest populair