Lady Gaga laat haar neergeschoten hondenuitlater in de kou staan

Lady Gaga laat haar neergeschoten hondenuitlater in de kou staan

Tot grote verbazing van de fans lijkt Ryan Fischer er alleen voor te staan.

Eerder dit jaar werden de twee hondjes van Lady Gaga (A Star Is Born) gestolen. Haar hondenuitlater, Ryan Fischer, liet de viervoeters eind februari uit en werd zelfs neergeschoten. De zangers/actrice noemde Fischer toen nog een held, aangezien hij zijn uiterste best deed de beestjes te beschermen, maar nu wordt hij toch door Lady Gaga in de steek gelaten.

Het mag dan wel alweer een half jaar geleden zijn gebeurd, Fischer hield een serieus trauma over aan de gebeurtenissen. Twee mannen probeerden de honden van Lady Gaga te ontvoeren. Ze wisten er twee mee te nemen, maar de derde hond, Asia, werd door de zwaargewonde Fischer zo stevig vastgehouden dat de twee mannen moesten vluchten zonder haar.

Reactie
Eenmaal uit het ziekenhuis besloot Fischer een sabbatical in te lassen, om zich even op zichzelf te kunnen focussen. Zo zei Fischer: ''Ik moest gewoon weg uit Hollywood, de plek waar ik vocht voor mijn leven''. Vervolgens trok hij met een camper door Noord-Amerika om tot rust te komen en aan zijn mentale welzijn te werken, maar hij heeft financiële hulp nodig.

Hij is nu dan ook een GoFundMe-page begonnen, in de hoop zo'n 40.000 dollar op te halen, om zijn busje te laten maken en spirituele leiders en geneesheren te bezoeken die hem kunnen helpen i.v.m. zijn trauma's. Zie hieronder zijn bericht.



Kritiek
Lady Gaga krijgt hierdoor nu de nodige kritiek te verduren. De actrice had namelijk gezegd voor Fischer te zorgen, maar lijkt hem nu niet te helpen. Sterker nog, ze zou maar liefst een half miljoen dollar geven aan degene die haar hondjes terugbracht.

Niet veel later zei een vrouw ze te hebben 'gevonden' en bracht ze naar het politiebureau. Zij bleek echter banden te hebben met de ontvoerders, dus die 500.000 dollar mocht Lady Gaga houden. Mensen kijken dan ook op dat ze nu niet haar trouwe hondenuitlater 40.000 dollar wil schenken, nadat hij bijna zijn leven voor haar hondjes gaf.

NieuwsFilm

meest populair