Yolanthe Cabau valt op in strakke leren broek op Insta-foto's

Yolanthe Cabau valt op in strakke leren broek op Insta-foto's

Deze foto's mogen er weer zijn.

Waarschijnlijk zitten de opnames voor de volgende film met Yolanthe Cabau er alweer op. Ze moet namelijk over een maandje op twee te zien zijn in de romantische komedie Liefde Zonder Grenzen, met nog veel meer Nederlandse sterren.

De film komt opnieuw van het duo Appie Boudellah en Aram van de Rest, die even geleden samen met Yolanthe de romkom Just Say Yes voor Netflix opleverden. In Liefde Zonder Grenzen zien we Yo naast onder meer Jim Bakkum, Melissa Drost, Freek Bartels, Abbey Hoes, Soy Kroon, Edwin Jonker, Elle van Rijn, Hajo Bruins, Peggy Vrijens en Rachida Laallala.

In leren broek op Instagram
Van Yolanthe weten we ondertussen dat ze graag in uitdagende outfits op Insta verschijnt. En dat is niet gek. Ze weet er aardig wat volgers mee te verzamelen. Ondertussen staat ze op 1,3 miljoen vriendjes. Een nieuwe fotoreeks krijgt al ruim 50 duizend vind ik leuks.

Op de foto is Yolanthe te zien in een zwart-wit outfitje en dat staat haar helemaal niet verkeerd. Zeker die leren broek niet. Meer dan B&W 🤍🖤 kon ze er niet bij schrijven.


De foto's van de 35-jarige Yolanthe Cabau in haar leren broek zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair