3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Simple Favor (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, e.a.
De alleenstaande moeder Stephanie raakt op het schoolplein bevriend met de glamoureuze Emily. Wanneer Emily om een kleine gunst vraagt, en daarna op mysterieuze wijze verdwijnt, volgt Stephanie een spoor van leugens om de waarheid te acherhalen.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
Tim Goodman onderneemt samen met de pratende speurneus Pikachu een zoektocht naar zijn doodverklaarde vader, die jaren geleden op mysterieuze verdween. Al snel stuiten de twee op een duister complot dat alle Pokémon en mensen in gevaar brengt.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Henri Charrière wordt berecht voor moord en belandt op een gevangeniseiland. Daar ontmoet hij de fijngevoelige fraudeur Louis Dega, met wie hij een plan beraamt om te ontsnappen. Na een mislukte poging, belanden ze op het beruchte Duivelseiland. Toch weet Charrière van geen opgeven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair