Gaat Marvel Studios ook al exclusief films maken voor Disney+?

Gaat Marvel Studios ook al exclusief films maken voor Disney+?

Je kan niet zonder Disney+ als je het MCU wil volgen.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios van plan is om films te maken die exclusief uitkomen op Disney+. De films zouden gemaakt worden onder leiding van Brad Winderbaum, die nu Head of Streaming, Television and Animation bij Marvel Studios is geworden.

Dat stelt Small Screen in een opvallend artikel. Sinds 2007 is Winderbaum al betrokken bij Marvel Studios en heeft hij nauw samengewerkt met huidig Marvel-baas Kevin Feige. Die maakte er een wel heel succesvolle filmstudio van, met een van de meest waardevolle franchises in de geschiedenis.

Films voor Disney+
Winderbaum neemt daarmee een deel van de projecten die Feige normaliter zou doen, over. Dat is niet gek, want de studio heeft nu zoveel films en series in de maak, dat Feige onmogelijk alles kan leiden.

Daar komen dus mogelijk ook films bij die exclusief ontwikkeld worden voor streamingdienst Disney+. Op dit moment staan daar al een paar series van Marvel Studios, en dat zou men straks dus uitbreiden met films.

In principe is Disney+ nu al zowat onmisbaar voor fans van Marvel Studios, vanwege de exclusieve series die er verschijnen - die ook echt impact hebben op het verhaal van de bioscoopfilms. Mochten er straks ook films bij komen, wordt dat bepaald niet minder het geval.

NieuwsFilm

meest populair